15 Ocak 2013 Salı

Teşekkür...

Blogumu takip edenler bilir. Zaman zaman okuduğum bölüme de, üniversiteye de, yaptığım işe de verir veriştiririm. En son Gıda Mühendisleri Odası' nın İstanbul Şubesi ile önce gayet ateşli, ardından İstanbul Şube' yi tenzih ederek ve çalışmalarından ötürü takdir ve tebrik ederek, görünüşte 'ajanda' temalı ama içeriği tamamen farklı bir diyaloga girmiştim. 

SERZENİŞ!!! başlıklı yazımdan ve Serzeniş (2) başlıklı yazımdan takip edebilirsiniz.

Bugün bana ulaşan bir kargo beni şaşırttı.
Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şube, - kendi şubelerine bağlı olmamama rağmen (ki hala nereye bağlıyım, onu da bilmiyorum. Sanırım direk Ankara' ya bağlıyım. Kırmızı telefon-direkt hatla Başkan'a bağlıyım der gibi oldu!) -  bana da ajanda yollamış, şahsıma özel, üzerinde adım yazılı bir ajanda.
Ve yine İstanbul Şube olarak çıkardıkları dergiyi de eklemişler.
Ne diyebilirim; İstanbul şubeye bağlı gıda mühendisleri çok şanslı.

Burdan Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi' ne bu güzel hediye için teşekkürlerimi iletiyor,
Darısı, diğer şubelerin başına(!) diyorum.



4 yorum:

  1. bende bağlıyım ama bı şey yok

    YanıtlaSil
  2. müzeyyen özdemir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Müzeyyen Hanım, İstanbul şubeye bağlı olduğunuz halde ajandanız gelmediği için 'bende bağlıyım ama bı şey yok' diyorsanız, şubeyle bi görüşmenizi tavsiye ederim. Zira İstanbul şube gayet ilgili davranıyor.

      Sil
  3. Müzeyyen hanım İstanbul şube tarafından gönderilen linke yada face vb. platformlarda yapmış olduğumuzu duyurulardaki linke cevap yazdınız mı ? doldurdunuz mu ? doldurdu iseniz isminize özel çıkmıştır.

    YanıtlaSil

Gelsin Yorumlar: