29 Ocak 2013 Salı

''X-MEN: FIRST CLASS'' FİLMİ


Bilim kurgu filmleri sevmememe rağmen bu filmi beğendim. Gayet sürükleyici, merak uyandırıcıydı. Filmin kurgusu gayet iyiydi. Ve ayrıca X Men' lerin gençliklerini görmek güzeldi.


X-Men: Birinci Sınıf (Özgün adıX-Men: First Class), Marvel Comics'in süper kahraman çizgi romanlarından sinemaya uyarlanan, Matthew Vaughn' un yönettiği 2011 yılında gösterime giren bilim kurgu filmdir.

marvel:harika, mucize; hayret uyandıran şey.





Konusu: X-Men efsanesinin başlangıcını anlatan film tarihin akışındaki dünyayı değiştiren olayları konu alıyor. Daha önce filmlerde düşman olan Profesör X ve Magneto, güçlerini yeni keşfetmeye başlamışlardır. Birbirlerinin düşmanı hâline gelmeden önce diğer mutantlarla beraber çalışarak dünyayı tehdit eden en büyük tehlikeyi durdurmaya çalışan bu iki yakın arkadaş arasında zamanla patlak veren anlaşmazlıkla birlikte Magneto Kardeşliği ve Profesör X'in X-Men'i arasında süregelen ezeli savaşın temelleri atıldığını konu almıştır.

Favorim James McAvoy, oynadığı rol olan Professor Charles Xavier / Professor X (telepat) ile aşağıda:



X-Men: First Class International Trailer 2 (OFFICIAL)




film replikleri= 

Dünyada tek olduğuma hiçbir zaman inanmamıştım. Tek farklı insanın ben olduğuna.

Toplumun seni kabul etmesini bekliyorsun ama daha sen kendini kabullenemiyorsun.

Naziler hakkında söyleyebileceğim tek olumlu şey yöntemlerinin sonuç getirdiği.

 Kusura bakma ama yarın dünyayı kurtarsak ve mutantlar olarak topluma kabul edilsek bile benim ayaklarım, senin de doğal maviliğin asla “güzel” olarak anılmayacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Gelsin Yorumlar: