19 Nisan 2013 Cuma

Günler Geçeeeer Gider

Bugün günlerden mübarek Cuma idi. Ne yazık ki erken saatlerde Cumanızı kutlayamadım, yazamadım ne bloguma ne facebook ne de twitter adresime. 

Cumanızı böyle kutlamaktı niyetim.

Gün biterken ancak geçebildim bilgisayarımın başına.
Yorgun geçirdiğim bir gün oldu ama çok kıymetli, güze bir yorgunluk oldu benim için.
Hele ki akşam üstü duşumu alıp da dinlenmek için yatağa girdiğimde öyle tatlı bir uyku haline büründüm ki Allaaah! Uzun süredir böyle tatlı-şeker-bal uykunun tadına bakmamıştım. Bilirsiniz böyle uykuları.

Yurt çapında devam eden soğuk Nisan ayının, Trabzon' da da hüküm sürdüğünü söylemiştim. Bugün de hava soğuktu ama sabah yataktan kalktığımda ne göreyim; güneş! Gece geç yatmama rağmen sabah erken kalkabildim böylece. Erken dediğim saat de 9:30 bu arada :) Kaç gündür öğlen 2' ye dek uyuduğum için -takdir edersiniz ki- 9:30 çoooook erken bi saat! :)

Uyanmamla, bıcır bıcır yeğenimin kapımızı tıklatması bir oldu. E o geldikten sonra uyumam da mümkün oldu.
Bugünün şanslı ''bakıcısı'' bendim :)
Miniğimin TV' de çizgi film izleyerek beynini süngerleştirmesine gönlüm razı olmadı, olaya el koydum ve sulu boya faaliyetine girişmeye karar verdim. Ancak öncesinde, yeğenimin bizim evde ortaya çıkardığı sanat eserinde ilerleme kaydettik. Evde oyuncak ve kepçe kalmayınca, tuvalet kağıdı rulolarına başvurduk :)
önce buydu
sonra buna döndü :)


Yeğenimle muhabbetin dibine vurup yaptığım sulu boya sanat faaliyetleri, yaşça büyük diğer yeğenimin de gelmesiyle ikisini birbirine havale edip mutfağa kaçmamla son buldu.

sanat faaliyetleri yoğun bir şekilde devam ederken...


sanat faaliyeti neticeleri... ok çıkardığım şaheser şahsıma aittir :)

En nihayetinde de ailemizin en nazlı bebeği(!) sevgili erkek kardeşim de uyanınca, başımda 3 erkekle günü nasıl yaşadığımı anlayın.

Gün içinde ara ara dilime ''Ömrümce Hep Adım Adım Her Yerde Seni Aradım'' şarkısı dolandı ve Cuma kutlama yazımla beraber o şarkıyı da sizinle paylaşmak istedim, siz de dinleyin diye.



Sonra kendi kendime ''iyi ama bu güne en iyi Bir İlk Bahar Sabahı Güneşle Uyandın mı Hiç şarkısı iyi gider, asıl onu paylaşmalıyım.'' dedim ve ancak bu saatte paylaşabiliyorum :)



Şimdi söyleyebilirim değil mi?

Hayırlı Cumalar olsun bütün Müslüman Alemine ve dünyaya!
Sevelim, Sevilelim; Bu Dünya Kimseye Kalmaz!

2 yorum:

  1. Bol atraksiyonlu bir gün olmuş anlaşılan canım :-) olsun bazen değişiklik iyidir...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sorma Asayracım;
      benim için kan dolaşımım hızlandı, kalp çarpıntıları yaşadım bol bol! :)

      Sil

Gelsin Yorumlar: