13 Ağustos 2014 Çarşamba

Doğum Günüme 1 Ay Kala =) =) =)

Heyo millet
Ben burdayım!
Yalnızım, sakinim, huzurluyum, mutluyum,
Ev boş ve sessiz, çayım sağ yanımda, daha nooolsun be ya...
Yeşilçam müzikleri eşliğinde size yazıyorum :)
Şarkılar içinden Devlerin Aşkı' nın 2:30' luk videosunu seçtim-beğendim-zapladım. Çünkü sevdiceğimi Kadir İnanır' a benzetmekteyim; kendisi her ne kadar bilmese de =) Lakin aynı videoyu tekrar bulamadığım için sizlerle paylaşamıyorum. Siz de aşağıdaki enstrümantal haliyle idare ediverin :)


Bu yazının konusu, hayır işlemek, şu garibin gönlünü hoş etmek isteyen sevgili sevenlerim için hazırladığım doğum günü hediye listemi paylaşmak :))

Malumunuz odur ki [ yok la nereden bileceksiniz benim doğum günümü :) ] Doğum günüm 12 Eylül :) Bu nedenle elimi çabuk tutmalıyım ki paranızı bitirmeyin ve bana hediye alın! yüzsüzlük diz boyu Allahım!!! =)

Hem-men başlıyorum!

1- Bolca ve çokça kitap istiyorum. Aslında kitap adı vermek istemiyorum. Çünkü elinize aldığınız hangi kitap size beni hatırlatıyorsa onu almanızı istiyorum. Bunu bana en son yapan kişi ''Diana-Yalnız Avlanan Tanrıça'' kitabını seçmişti ve kitap, çok uygun düşmüştü o dönemdeki yaşadıklarıma, düşüncelerime ve o kitaptan evvel okuduğum kitapla arasındaki bağlantıya çok şaşırmıştım. Ne güzel bir tevafuktu bu! Zira kitabı alan kişi, ne bana dair bir bilgiye sahipti ne de evveliyatında hangi kitabı okuduğumu biliyordu.
Yani gönlü isteyen bana istediği kitabı alsın ama illa kitap ismi isteyenler için de
Charles Bukowski ' nin ''Ekmek Arası'' isimli kitabı
Aliya İzzetbegoviç' in ''Doğu ve Batı Arasında İslam''
Ali Şeriati' nin beğendiğiniz herhangi bir kitabı [ kendisini okumayı istemekle beraber kitaplarına dair bir bilgim yok ]
Nazım Hikmet' in herhangi bir şiir kitabı [ ''Memleketimden İnsan Manzaraları'' kitabı hariç; çünkü bu kitap bende var ]
Reşat Nuri Güntekin' in ''Çalıkuşu'' [ bu kitap bende tabi ki vardı ve tabi ki çok severek okumuştum lakin kim aldıysa benden geri verme nezaketinde bulunmadı ve kitabım yok :(  ]

Not: Canım cicim Denizim, sen bu listeye bakma, senin adına başka 2 kitap belirledim :))))

2- Şöyle güzel mi güzel, ferah mı ferah, baymayan, ergenlerin şekerli-çiçekli-böcekli kokularına benzemeyen güzel bir parfüm istiyorum. Pahalı olmasına hacet yok; hepimiz halihazırda memur adaylarıyız :)

Not: Bu konuda sevgili kuzenlerim Kurtuluş ve Barış Abi, misilaaaa Artistry' nin kokusu tenime çok uyum sağladı; bilginize ;) 

Az sahneye bakın yaaaa; ah be Kadirim, ah be Türkanım.... yazık size :(


3- Yeşilli beyazlı veya sadece yeşilli  [ :)) ] bir gömlek istiyorum. 
[ Bunu yazınca da aklıma ''Deli gibi sevecek/Ömür boyu sürecek/Gözlerimde tütecek bir sevgi istiyorum'' şarkısı geldi :) Ismarlama oluyor mu bu işler?? =) Dur ya o şarkıyı da paylaşayım:


Leyn! Doğumgünü çocuğu ben miyim siz misiniz?!!! Habire ben size şarkı hediye edip duruyorum!

Yeşilli beyazlı veya sadece yeşilli  [ :)) ] bir penye, badi, bluz vs de olabilir bu :)))
 [ayşe, sınırları zorlar :D :D ]

4- Rimel istiyorum!!!!!
Ne gada ihtiyaç sahibiyim görüyonuz mu ;) Hayır yani, madem hediye alacaksınız, ihtiyaçlarıma yönelik bir şeyler olsun, di mi :)

5- Canlı çiçek istiyorum ama saksı çiçeği olacak. Bakıp büyütebileceğim, çürüyüp gitmeyecek, buket çiçek gibi yazık olmayacak bir çiçek...

Bunların dışında sizin de aklınıza gelen başka sürprizler varsa onları da geri çevirmem :D

Bu kadar yeter ya :)
Aslında tabisiii aklımda bir sürü şey var ama bu kadarla kalsın :)
Ay Valla utandım!!!!
Ama ben de Ayşe isem bu yazıyı paylaşırım!!!

4 yorum:

  1. Dila hanımın son sahnesi beni de oldum olası etkiler. Şimdiden mutlu yıllar o zmn :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aşkın en yaşanılası halini yansıtmışlar.
      Teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Güzel Ayşem, merakla beklemekteyim haberin olsun =)

    YanıtlaSil

Gelsin Yorumlar: